El crèdit de la Diputació serà per l'enllumenat, l'accessibilitat de carrers i la rehabilitació dels safaretjos

21 de novembre de 2016


L'Ajuntament i la institució barcelonina van signar dijous un crèdit de 300.000 euros amb els interessos subvencionats per a inversions d'aquest 2016. El regidor d'Hisenda, Raül Mudarra, preveu fer servir aquest tipus de finançament en més d'un milió d'euros el 2017.

 

L’Ajuntament de Cubelles i la Diputació de Barcelona han signat un crèdit de 300.000 euros que aniran destinats a inversions en l’enllumenat, l’accessibilitat de carrers i la rehabilitació dels safaretjos. El crèdit no té cap cost per l’ajuntament, que a més a més, rep una subvenció d’uns 20.000 euros del total per part de la mateixa institució territorial. Gràcies al conveni signat entre la Diputació i una entitat financera privada, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial. El Programa de Crèdit Local té per objectiu reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions.

 

La signatura es va fer dijous passat per l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el diputat d'Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona, Joan Carles García Cañizares. A banda de Cubelles, dotze municipis més de la demarcació han signat crèdits similars per un import que supera els 18 milions d’euros.

 

De fet aquesta línia de crèdit serà habitual a Cubelles els propers anys. El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, ha explicat a El Punt de Vista de Ràdio Cubelles que en quatre anys es finançaran moltes inversions gràcies a aquests crèdits amb interessos subvencionats.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles