Cubelles Sí Es Pot sospita que el tancament de la protectora amaga interessos urbanístics

14 de novembre de 2016


El govern municipal considera les acusacions una difamació i assegura que no hi ha cap operació urbanística ni especulativa en els terrenys

Resultado de imagen de protectora de plantes i animals del garraf Cubelles

 

Entrevista al regidor Albert Tribó de Cubelles sí es pot

 

Entrevista a José Manuel Ardila, portaveu del govern

 

Cubelles Sí Es Pot sospita que el tancament de la protectora amaga interessos urbanístics. L’agrupació d’electors també lamenta que el govern hagi apartat la moció i l’hagi passada al torn de precs i preguntes on no es podrà ni votar ni debatre.

 

El regidor de Cubelles Sí Es Pot, Albert Tribó, assegura que té indicis que els fan sospitar que la pressa del govern per tancar la protectora d’animals es deu a motius d’especulació urbanística ja que era una activitat que fins fa pocs anys havia tingut convenis amb l’Ajuntament. Albert Tribó de Cubelles Sí es pot també arriba a la conclusió que són aquests interessos urbanístics els que han fet que el govern municipal sigui tan taxatiu en el tancament del refugi. Concretament, Tribó assenyala dos regidors del govern que són familiars directes de la propietat d'un terreny a tocar del refugi d'animals.

 

D’altra banda, el grup de Cubelles Sí Es Pot va presentar una moció sobre el tancament de la protectora per tal de debatre-la i presentar-la en el ple de l’octubre. En aquell cas es va descartar perquè el govern va considerar que en el ple d’ordenances no hi tenien cabuda mocions. Ara l’agrupació d’electors s’ha trobat que la moció ha passat a ser un prec en el proper ple d'aquest dimarts.

 

El govern diu que segons el Reglament Orgànic Municipal la moció està plantejada com un prec i per tant no té el format adequat per poder debatre's i votar-se, d'aquí que hagin rebaixat la moció a prec de cara al ple d'aquest dimarts. El govern municipal també assegura que no hi ha cap operació urbanística ni especulativa en els terrenys.

 

Ràdio Cubelles va oferir dissabte un programa informatiu dedicat a la Protectora d'Animals i Plantes del Garraf

 

Programa especial informatiu sobre la Protectora d'Animals i Plantes del Garraf


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles