Els restauradors locals han començat a servir els seus menús i tapes dins les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de tapes

11 de novembre de 2016


La iniciativa s’ha recuperat després de quedar apartada des del 2009 i es podrà gaudir durant el mes de novembre.

Cartell Jornades Gastronòmiques ok

 

Escolta els especials V Jornades Gastronòmiques i II Mostra de Tapes de Cubelles

 

Escolta el Cubelles a les 10 amb entrevistes sobre les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de Tapes 

 

Els restauradors locals es mostren esperançats en que les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de tapes seran positives. Consideren que els seus menús  gastronòmics serviran per acostar els turistes als establiments atrets per aquesta campanya engegada per l’Ajuntament. La iniciativa ha estat concebuda amb el propòsit que la gastronomia pugui ser un bon reclam turístic.

 

Ràdio Cubelles ha pogut parlar amb alguns dels restauradors participants. Per exemple, el restaurant la Salseta ha fet una aposta cap a la cuina mediterrània, i ha inclòs en la seva proposta el seu plat estrella, la Caldereta de peix, amb la intenció de vendre l’especialització del seu restaurant.

 

La base d'aquesta acció de promoció gastronòmica és l'oferta tant dels menús com de les tapes proposades a l'entorn d’un ventall de productes de temporada triats pels mateixos restauradors, amb el propòsit de dinamitzar el sector de la restauració i potenciar la gastronomia en una època baixa per aquest col·lectiu.

 

El Pic and Jazz s’ha sumat a les dues propostes gastronòmiques, amb la seva proposta de menú i de tapes perquè considera que cal apostar fort per la restauració, però considera que calen més accions que incentivin el comerç local.

 

Les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de Tapes estaran en marxa durant tot el  mes de novembre. Per conèixer l’oferta de plats i dels restaurants participants es pot consultar el llibret que s’ha editat per l’ocasió o bé adreçar-se al web municipal. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles