El Cercle Podem Cubelles i l’associació Cubelles Som Tots han organitzat la xerrada “Per un tracte digne a les persones malaltes”

9 de novembre de 2016


La Plataforma d’afectades de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques explicarà els seus motius per protestar pel funcionament d’aquest i altres òrgans mèdics relacionats amb les baixes laborals. La xerrada serà al Centre Social divendres a les set de la tarda.

 

El Cercle Podem Cubelles i l’associació Cubelles Som Tots han organitzat la xerrada “Per un tracte digne a les persones malaltes”. La Plataforma d’afectades de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques explicarà els seus motius per protestar pel funcionament d’aquest i altres òrgans mèdics relacionats amb les baixes laborals. La xerrada serà al Centre Social divendres a les set de la tarda. Les persones convidades són les membres de la PAICAM Marta Serrés i David Marfil.

 

L’objectiu de la plataforma és denunciar les altes injustificades que han rebut treballadores catalanes. Segons la Plataforma, l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques i l’Instituto Nacional de la Seguridad Social estan aplicant criteris econòmics enlloc de mèdics en cada cop més casos. Segons aquest col·lectiu, cada vegada les baixes són més restrictives, així com els criteris per atorgar pensions d'invalidesa, i el context d'atur i precarietat laboral en augment situa les persones malaltes sovint al llindar de l'exclusió social. En aquest sentit, paral·lelament Guanyem Cubelles presentarà una moció al proper ple municipal on demanarà el suport del consistori cap aquest col·lectiu.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles