Primer contacte entre Cubelles i Cunit per definir les accions del Penedès Marítim al 2017

8 de novembre de 2016


Es reeditarà la celebració del Mes del Xató, amb la presència de restaurants d’ambdues poblacions. També s’ha renovat el web penedèsmarítim.cat que havia estat en construcció des de l’inici del projecte ara fa quatre anys.

 

Els municipis de Cubelles i Cunit s’han reunit aquest dilluns per establir les prioritats de cara a les accions que es portaran a terme l’any 2017 en l’àmbit del Penedès Marítim. Rosa Fonoll i Raül Mudarra han rebut a Montserrat Carreras, Jaume Casañas i Xavier Salvadó, amb la presència del coordinador de Desenvolupament Local de Cubelles, per definir quines accions es prioritzaran el proper exercici, dins del marc del conveni del Penedès Marítim.

 

Aquesta reunió tindrà una segona edició la setmana que ve a Cunit. De moment els responsables del Penedès Marítim ja han aprovat, entre d’altres accions, reeditar la campanya del Mes del Xató que es va portar a terme amb la presència de restaurants d’ambdues poblacions. La fórmula ja es va posar en pràctica el febrer passat i ara s’ha acordat reeditar-la també el 2017. També s'ha posat en marxa el nou disseny del web penedesmaritim.cat que s'havia mantingut provisionalment intacte des de l'inici del projecte ara fa més de quatre anys. Actualment incorpora informació tant de Cubelles i de Cunit com d'altres municipis de l'àrea d'influència com són Calafell, El Vendrell, Vilanova i la Geltrú, Sitges o Sant Pere de Ribes.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles