L’APBC rebaixa l’alerta de dissolució després de la reunió d’aquest cap de setmana

8 de novembre de 2016


Malgrat que encara no s’ha concretat un relleu, sí que diverses persones s’han compromès a presentar una candidatura en l’assemblea de desembre.

A hores d’ara s’esvaeix el perill de dissolució de l’Agrupació de Balls Populars que havia encès les alarmes la setmana passada. L'entitat confia que abans d’acabar l’any ja hi haurà un grup de gent compromès en la tasca de coordinar i gestionar el dia a dia de l'Agrupa. L’actual secretària de l’entitat, Gemma Sànchez, considera que l’Agrupació viu ara un moment prou definit com perquè la gestió no sigui més complicada del normal i que seria una llàstima que la feina feta fins ara quedés en no-res.

 

Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, persones a títol individual ja estarien disposades a assumir algunes de les tasques de la junta de l’entitat però encara falta veure com es distribuiran els càrrecs principals de la presidència, la secretaria i la tresoreria de l’Agrupació. El límit continua sent el mes de desembre que és quan es convocarà l’habitual assemblea general de socis.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles