Guanyem Cubelles fa públic el seu no als pressupostos

7 de novembre de 2016


La candidatura cubellenca continua a l’espera de conèixer la relació de llocs de treball per valorar si hi donarà suport. El regidor de Guanyem, Dani Pèrez, sí que ha explicat que el pressupost que ha presentat el govern d’UC, ERC i ICV no rebrà el seu suport.

Entrevista a Dani Pèrez, regidor de Guanyem (enllaç)

 

Guanyem Cubelles fa públic el seu no als pressupostos. La candidatura cubellenca continua a l’espera de conèixer la relació de llocs de treball per valorar si hi donarà suport. És l’únic dubte que tenen a hores d’ara, perquè l’únic regidor de Guanyem, Dani Pèrez, sí que ha explicat que el pressupost que ha presentat el govern d’UC, ERC i ICV no rebrà el seu suport.

 

Per Guanyem Cubelles que no hi hagi cap partida pressupostària per poder decidir amb mètodes de participació ciutadana també és un fre per a votar-hi a favor. Pel que fa a les inversions presentades pel 2017, Dani Pèrez, regidor de Guanyem, assegura que la seva candatura tindria altres prioritats abans que Can Travé o la biblioteca. Per exemple, Guanyem insisteix que troba a faltar un pla d’ocupació local impulsat per l’Ajuntament.

 

D’altra banda, en el proper ple municipal, Guanyem Cubelles té la intenció de presentar una moció sobre la Plataforma d’Afectats per l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles