Ajornat el judici contra el mosso d’esquadra que va deixar borni al cubellenc Òscar Alpuente

7 de novembre de 2016


La primera data anunciada va ser el 3 de novembre però en contacte amb Ràdio Cubelles, Òscar Alpuente ha explicat que la defensa de l’altra part ha sol·licitat un trasllat del cas a l’audiència provincial. Això podria endarrerir el judici un any.

Ajornat el judici contra el mossos d’esquadra que va deixar borni al cubellenc Òscar Alpuente. La primera data anunciada va ser el 3 de novembre però en  contacte amb Ràdio Cubelles, Òscar Alpuente ha explicat que la defensa de l’altra part ha sol·licitat un trasllat del cas a l’audiència provincial. Això podria endarrerir el judici un any.

 

El del cubellenc Òscar Alpuente, però, no és l’únic judici d’aquestes característiques. Anteriorment ja han passat pels jutjats i han estat resolts els casos d’Ester Quintana, que va acabar amb una indemnització i els agents absolts, i el de Nicola Tano, qui va rebre una indemnització per tancar el procés judicial.

 

Ara l’Òscar Alpuente i l’organització Stop Bales de Goma confiaven que en aquest judici aconseguirien la primera sentència contra un mosso d’esquadra per aquest tipus de lesions. Malauradament hauran d’esperar encara un any més fins a no poder-se trobar al jutjat amb l’agent que va disparar l’arma i va deixar sense un ull al cubellenc. 

 

Òscar Alpuente va perdre un ull a causa d'una bala de goma en l'operatiu desplegat pels Mossos d'Esquadra en la celebració de la Champions de l'any 2009. El Parlament va prohibir l'ús d'aquests projectils el 2013 després de diversos ferits greus en pocs anys.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles