El pantà de Foix protagonista de l’exposició del Centre Social aquest mes de novembre

3 de novembre de 2016


La inauguració es farà aquest divendres, a partir de les 19h. Comptarà amb una xerrada de Francesc Capdet sobre la construcció de la presa del pantà i una projecció d’imatges de la riuada del 1994 que es va endur el pont de la carretera

El pantà de Foix protagonista de l’exposició del Centre Social aquest mes de novembre. La inauguració es farà aquest divendres a partir de les 19h i comptarà amb una xerrada de Francesc Capdet sobre la construcció de la presa del pantà i una projecció d’imatges de la riuada del 1994 que es va endur el pont de la carretera. Unes imatges enregistrades per Isidre Rosell.

 

L’exposició ja s’havia pogut veure amb anterioritat fora de Cubelles i ara arriba de la mà de l’ajuntament amb el suport del Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell. El president de l’entitat, Joan Vidal, ha explicat que Francesc Capdet ja va publicar un treball a l'anuari del GEC sobre la cosntrucció de la presa del pantà i ara serà l'encarregat de fer una conferència que inauguri l'exposició.

 

Pel que fa a les fotografies i documents que quedaran exposats al Centre Social a partir de divendres, Joan Vidal explica que la majoria provenen d’una exposició anterior que estava en mans de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.

 

La inauguració de l’exposició serà aquest divendres, a partir de les set de la tarda al Centre Social.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles