Tot a punt per l’Audiència de pressupostos

3 de novembre de 2016


Serà a dos quarts de vuit del vespre al Centre Social i es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles

 

 

En l’audiència pública hi intervindran l’alcaldessa Rosa Fonoll i el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, qui explicarà quins són els plans de l’executiu pel 2017. En aquest sentit, les previsions del govern d’UC, ERC i ICV passen per un augment dels ingressos, tal com ja van aprovar en les ordenances fiscals, i al mateix temps un increment de la despesa amb més esforç en inversions i una millora dels serveis municipals. El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, en declaracions a Ràdio Cubelles, va assegurar que a l'audiència pública tornaran a explicar les modificacions de les ordenances fiscals, com quedaran i perquè les han apujat.

 

Pel que fa a les inversions, el regidor d’Hisenda Raül Mudarra presentarà un conjunt d’obres que es repartiran durant diversos exercicis fins el 2020. De cara al 2017, per exemple, hi haurà renovacions d’enllumenat públic, de clavegueram i partides destinades a projectes més grans com la biblioteca o el passeig marítim. L'estació de bombament per evitar la contaminació del Foix, en canvi, no estarà pressupostada fins el 2018, a l'espera de la part que aporti l'ACA. Aquest 2017 sí que es dedicarà mig milió d’euros a Can Travé "perquè no caigui", segons el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra. En aquest cas, el govern municipal calcula que l’Ajuntament haurà de destinar en total uns 5 milions d’euros per aconseguir obrir l’edifici neoclàssic al públic.

 

L'objectiu del govern d'UC, ERC i ICV és aprovar el pressupost de l'any que ve en la sessió plenària prevista pel 15 de novembre perquè es pugui executar a partir de l'1 de gener del 2017. En aquest sentit, els partits del govern comptarien una altra vegada amb el suport del grup municipal de CIU, qui ha estat negociant els comptes els darrers mesos i ja va votar a favor de la modificació d'ordenances fiscals en l'anterior ple.

 

L’audiència pública de pressupostos serà avui dijous a dos quarts de vuit del vespre al Centre Social i es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles al 107.5 FM, als canals de ràdio de la TDT, a radiocubelles.cat o bé a l'app de Ràdio Cubelles per a mòbils i tauletes. És una acte obert a tota la ciutadania i amb un torn obert de paraula per a intervencions de la ciutadania de fins a cinc minuts. La durada total de l’Audiència no podrà superar les dues hores.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles