Tret de sortida a les jornades gastronòmiques i la mostra de tapes

2 de novembre de 2016


A partir d’avui i tot el mes de novembre, una dotzena d’establiments de la vila oferiran les seves propostes de temporada

Cartell Jornades Gastronòmiques 01

 

Tret de sortida a les jornades gastronòmiques i la mostra de tapes. A partir d’avui i tot el mes de novembre, una dotzena d’establiments de la vila oferiran les seves propostes de temporada. Hi ha la possibilitat de tastar menús sencers que tenen preus que ronden entre els 18 i els 25 euros o bé conèixer les tapes acompanyades de cervesa Moritz amb preus que van dels 2,5 als 5 euros depenent de cada proposta.

 

Els menús de les jornades gastronòmiques els trobareu als restaurants El Peixet, La Salseta, el Racó d’en Pinilla, El Gourmet de la Leña, el Celler Pic&Jazz, l’Hostal del Foix, el The Mar Cristina, Le Gourmet, Cal Tala i La Flamita. I la Mostra de tapes també compta amb el KBE KBO i el Bocatapas.

 

Els qui tastin almenys tres dels menús de la promoció entraran en un sorteig de deu sopars per a dues persones. O a través de la Mostra de Tapes també es pot optar a un sorteig de productes de la Moritz, que patrocina la mostra. El sorteig es farà un cop completades les jornades, el dia 11 de desembre.

Les jornades gastronòmiques es van deixar de fer el 2009 i ara s’han recuperat amb un concepte semblant, tal com ha reconegut el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra.

 

L’Ajuntament ha impulsat aquestes jornades gastronòmiques tot el mes de novembre perquè es tracta segurament d’un dels mesos amb menys activitat al municipi. El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, ha plantejat aquesta iniciativa com una manera més d’anar desestacionalitzant el calendari.

 

Finalment, des del punt de vista del regidor Raül Mudarra, a més a més, les jornades gastronòmiques i la mostra de tapes també serveixen per donar a conèixer els restaurants participants.

 

Durant tot el mes de novembre les Jornades Gastronòmiques i la Mostra de Tapes seran protagonistes en 12 establiments de restauració de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles