Es crea l’Assemblea d’Electes de Catalunya

31 d'octubre de 2016


S’hi poden inscriure regidors, diputats i eurodiputats catalans i té l’objectiu de garantir el procés i el referèndum en cas d’inhabilitació del parlament

Es crea l’Assemblea d’Electes de Catalunya. S’hi poden inscriure regidors, diputats i eurodiputats catalans i té l’objectiu de garantir el procés i el referèndum en cas d’inhabilitació del parlament. De moment es desconeix si ja s’han inscrit regidors o regidores de Cubelles. Almenys cap ho ha fet públic de moment.

 

L’assemblea d’electes ha estat impulsada per l’Associació de Municipis per la Independència que està presidida per Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i diputada de Junts pel Sí.

 

L'AMI, que aglutina gairebé 800 municipis i institucions locals a favor de la independència, és la que tira endavant aquest organisme que estarà format per tots els càrrec electes que hi vulguin ser: regidors, diputats al Parlament i al Congrés, senadors i eurodiputats.

 

Per ara, fan una crida als més de 9.200 càrrecs electes catalans a adherir-se a una base de dades voluntària i oberta sigui quina sigui la seva ideologia. Per deixar-ne constància, se'ls lliurarà un carnet que els acredita. De moment ja s’han inscrit més de 1.000 persones segons la mateixa assemblea de càrrecs electes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles