El cementiri municipal amplia els seus horaris per Tot Sants

28 d'octubre de 2016


Fins el 2 de novembre l'horari serà de les 9 a les 13h i de les 15 a les 18h.

Cementiri municipal

 

Entrevista a Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament

 

Com és habitual degut a la major afluènciade públic en aquestes dates, l’empresa concessionària amplia els serveis i horaris per Tots Sants. D’aquesta manera l’horari s’amplia cada dia fins el 2 de novembre, de les 9h a les 13h. i de les 15 a 18h. Així mateix, el servei de consergeria estarà disponible en aquest horari especial de Tots Sants, passant a l’habitual dels dijous tot el dia; i els diumenges matí, a partir del 3 de novembre.

 

La tradicional missa en honor als difunts es farà el dia 2 de novembre, a les 16 h. al mateix cementiri municipal. Durant el pont de Tots Sants, el regidor Josep Maria Hugué també ha explicat que hi haurà personal per atendre qualsevol consulta o que necessitin ajuda per deixar flors en els nínxols més alts. De cara a aquell dia, Josep Maria Hugué també ha explicat que el consistori mantindrà l’aposta per la missa i la música ambient que ja ha estat habitual els últims anys.

 

Després de Tots Sants, l’Ajuntament també té a punt una actuació més important que ha de servir per reformar el bloc de nínxols més antic. En aquest sentit, l’obra reformarà i rehabilitarà una zona que fa anys que pateix deficiències importants.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles