Programada la tercera edició de les Jornades TRACA aquest novembre

28 d'octubre de 2016


Estan organitzades pel Consell Comarcal del Garraf, i els Ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella en el marc del Pla de prevenció de les drogodependències TRACA

III Jornades Traca

 

La Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú acollirà la tercera edició de les Jornades TRACA, organitzades pel Consell Comarcal del Garraf, i els Ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella en el marc del Pla de prevenció de les drogodependències TRACA.  En aquesta ocasió es faran els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre.

L'objectiu de les jornades, que enguany s’organitzen sota el lema “Amb ulls de dona”, és esdevenir un espai d'intercanvi  entre professionals que treballin amb joves i les seves famílies, en àmbits com l'educació social, treball social, psicologia, pedagogia, docència, salut, informació juvenil, cossos de seguretat...

 

Les jornades seran participatives, amb treball conjunt entre assistents i ponents, tots professionals vinculats a projectes sobre sexualitat, afectivitat, drogues, joves i famílies.

Ponents:

Lluís Cucurull. Educador social. Responsable Pla de Drogues TRACA.

Gemma Altell. Psicòloga social. especialista en gènere i drogues.

Núria Puentes. Psicòloga i coordinadora dels plans de drogues de l'Alt Penedès.

Judit Ramos. Psicòloga General Sanitària. Psicoterapeuta familiar. Experta en drogues i addiccions.

Silvia Basas. Educadora social i coordinadora de l'àrea de medi educatiu d'Energy Control.

Núria Calzada. Coordinadora Energy Control (ABD)

Helena Galé. Psicòloga i sexòloga. Servei d'Assessoria de Salut a Cubelles. Teràpia Sexual i de parella a IESP.

Berta Canals. Joves trans de Barcelona.

Paula Alcaide. Psicòloga especialitzada en psicologia afirmativa LGTB, co-presidenta de l'Associació Afirma't i del projecte de creixement personal per a dones lesbianes i bisexuals "Grupo Gaviotas", responsable de Diversitat Sexual a Fundació Salut i Comunitat, formadora i autora de diversos articles en temes d'orientació afectiva-sexual i homofòbia.

 

Les Jornades tindran lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre, de les 9 a les 14 h., amb possibilitat d’assistir a una o diverses sessions. S’emetrà un certificat d’assistència per a les persones que participin en un mínim de 3 sessions.

 

Consulta el programa de les Jornades TRACA


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles