El Cor l’Espiga canviarà de junta al novembre

28 d'octubre de 2016


El president Francesc Capdet confirmarà la seva dimissió i donarà pas a la junta que decideixin els socis de l’entitat. Actualment, el Cor l’Espiga conté 3 corals actives, la tradicional, l’Espiga XXI i l’Espigueta.

 

Resultado de imagen de cor l'espiga

 

Entrevista a Francesc Capdet, president del Cor l'Espiga 

 

El Cor l’Espiga de Cubelles ha convocat una assemblea extraordinària el diumenge, 6 de novembre. L'objectiu és triar una nova junta per l’entitat, després que l’actual president Francesc Capdet, hagi decidit presentar la seva dimissió. Els socis de les tres corals (Cor l'Espiga, Espiga XXI i Espiguetes) han rebut una carta informativa on hi consta l’ordre del dia d’aquesta assemblea. Abans de l’elecció de la nova junta, el president sortint, Francesc Capdet, ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles que intervindrà per fer un balanç de la seva estada durant 16 anys al capdavant de la coral.

 

Francesc Capdet s’ha mostrat predisposat a fer un bon traspàs del càrrec de la presidència. En aquest sentit, s’ha posat a disposició dels nous integrants de la junta que surti escollida el dia 6 de novembre. En declaracions a Ràdio Cubelles, el president sortint, Francesc Capdet ha lamentat no haver pogut acabar alguns dels seus propòsits. Ha explicat, per exemple, que li hagués agradat tancar la donació d'un piano del Mestre Torrents que una família de la vila vol cedir a l’entitat.

 

Si no hi ha cap imprevist, la coral disposarà d'una nova junta a partir del 6 de novembre. Ja després, el Cor l'espiga haurà de preparar el seu repertori pel concert de Nadal, que es portarà a terme el 18 de desembre, a favor de la Marató de tv3.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles