Bona acceptació del Cercle literari i del grup de criança del Violeta

26 d'octubre de 2016


L’Associació Raíces y Alas s’encarrega d’aquest dos espais per compartir a través de xerrades i tot tipus d'activitats

 

Resultado de imagen de Grup Criança Cubelles

 

 

Entrevista a Pilar Martos, tècnica de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Cubelles

 

El centre de dones Violeta acull el Cercle literari de Cubelles. L’Associació Raíces y Alas s’encarrega d’aquestes trobades gratuïtes que tenen lloc els 2n i 4t dijous de cada mes, de les 10 a les 12 del migdia. És un grup de lectura per compartir impressions i inquietuds amb persones interessades en la literatura universal, clàssics i contemporanis. La dinàmica del grup és la lectura conjunta d'uns textos proposats per la moderadora, un tema diferent cada dia, comentar i esbrinar si ho ha escrit un home o una dona.

 

També el Violeta acull un espai de criança de Cubelles amb grups oberts. L’activitat també està gestionada per l'Associació Raíces y Alas. Té lloc tots els 1r i 3r dimecres de cada mes de les 10.00 h. a 12.00 h.  Es tracta d’un espai per parlar, per escoltar, créixer, compartir, per facilitar informació i recolzament a totes les famílies en etapa de criança, a través de xerrades, projeccions, publicacions, difusió d'informació i tot tipus d'activitats adreçades a la maternitat i paternitat. 

 

Les dues activitats estan tenint molt bona acceptació, segons ha explicat Pilar martos, tècnica de polítiques d'igualtat de l'Ajuntament.

 

Per a més informació us podeu adreçar directament a l'entitat al telèfon 626 056 944, per e-mail (associacioara@gmail.com). O bé, al Centre Violeta, a través dels telèfons: 93 895 14 06 o 93 895 03 00 (ext 1030); o bé al correu electrònic: igualtat@cubelles.cat

 


  • Logo violeta
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles