En marxa la rehabilitació dels safaretjos

25 d'octubre de 2016


La part més delicada és la retirada de la coberta de fibrociment ja que conté amiant. L’empresa Axis Patrimoni té un termini de dos mesos per enllestir la reforma que costarà de més de 110.000 euros.

Safaretjos 2png

Redacció

Aquest dilluns els operaris han començat a treballar després d’unes setmanes de tràmits burocràtics des de l'anunci de la contractació. L’obra consistirà en la retirada de diversos elements estructurals i la construcció d’una nova coberta. També es rehabilitarà el terra i s’inclouran bancs i tarongers. Finalment, l’espai també comptarà amb una il·luminació interior que permetrà visites també quan es faci fosc. Un cop es completi l’obra, l’Ajuntament haurà de decidir quin pla d’usos aprova per aquest espai públic patrimonial. 

 

El projecte de reforma dels safaretjos es va aprovar l’any 2012 i des d’aleshores va passar a estar pendent de rebre una partida pressupostària. Aquesta circumstància va canviar en el ple del mes de juny, quan una àmplia majoria del consistori va votar a favor de diverses modificacions pressupostàries. Això va permetre la contractació urgent de les obres que va arrencar a finals d'agost i va acabar amb la formalització d'un contracte de tres mesos per uns 110.000 euros amb l'empresa especialitzada Axis Patrimoni.

 

 


  • Safaretjos 1
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles