Túnel del Terror aquest dissabte al Casal d’avis

24 d'octubre de 2016


La iniciativa organitzada per l’Associació de Joves de Cubelles ha variat el seu emplaçament cada any

 

Resultado de imagen de tunel del terror cubelles 2016

 

Entrevista a Robert Monzonis, president de l’Associació de Joves de Cubelles

 

 

L’Associació de Joves de Cubelles ha organitzat un any més el túnel del terror. La quarta edició serà aquest dissabte, 29 d’octubre, a partir de les 20h, al Casal dels avis.  Durant les darreres edicions l’organització ha anat canviant d’espai. El primer any el túnel del terror es va fer al Cinema Mediterrani. Després l’escenari va ser l’escola Charlie Rivel. Mentre que l’any passat, l'esdeveniment va tenir lloc al Centre Social.

 

Des de l’organització no s’ha volgut desvetllar gaires detalls de com serà el recorregut a l’interior del túnel del terror, però sí que ha explicat que la història transcorrerà a partir d’un secret que amaga el Casal d'avis de Cubelles. 

 

L’activitat ja comença a ser tradicional al voltant de la festivitat de Tots Sants. De fet, segons ha explicat l'entitat, a l'edició passada hi van participar al voltant d’unes 500 persones. En l’edició d’enguany, l’organització ha volgut millorar el temps d’espera, i vendrà anticipadament l’entrada per torns. Costarà 1 euro i es podrà adquirir al mateix Casal d’avis.

 

L’entrada al túnel serà pel carrer de l’Armengol. I per fer més agradable l’espera, l’organització prepararà als participants prèviament, mentre fan cua per entrar al túnel del terror, i els avançaran algunes informacions del què es trobaran dins.

 

 

Cada passis tindrà una durada d’entre 7 i 9 minuts. Hi participaran una trentena d’actors i una quinzena més de col·laboradors s’hauran encarregat prèviament dels treballs de maquillatge i d'atretzzo. El propòsit del túnel del terror és que el misteri i l'horror s'apoderi tant del lloc (Casal dels avis) com dels seus participants.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles