S’organitza un curs per aprendre a fer servir les noves tecnologies al Casal d’avis municipal

21 d'octubre de 2016


Les inscripcions del curs, que començarà el 7 de novembre, ja estan obertes al Casal d’Avis. La formació s’impartirà els dilluns i dimecres de 16 a 17h

Entrevista a Francesc Banyuls, director del Centre de recursos Pedagògics del Garraf

 

 

S’organitza un curs per aprendre a fer servir les noves tecnologies al Casal d’avis municipal. Les inscripcions del curs, que començarà el 7 de novembre, ja estan obertes al Casal d’Avis. La formació s’impartirà els dilluns i dimecres de 16 a 17h.

 

Els alumnes de l’Institut Cubelles seran els encarregats d’ensenyar a la gent gran, a través d’un projecte de Servei Comunitari impulsat pel departament d’Ensenyament de la Generalitat i al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Cubelles. Del projecte participen estudiants de 3r o 4t de secundària de l’institut Cubelles. Destinaran deu hores de formació a l’aula i deu més fora de l’horari lectiu.

 

L’objectiu és que durant la seva etapa de formació obligatòria executin accions de compromís cívic i comparteixin els seus coneixements amb el conjunt de la ciutadania. De fet, l’any passat i com a prova pilot, l’Institut Cubelles ja va dur a terme tres projectes: Classes de repàs a infants de primària en col·laboració amb Càritas, l’apadrinament d’un alumne de 1r d’ESO i l’execució de treballs comunitaris al mateix centre, talment com una brigada d’obres i manteniment. Una experiència molt ben valorada.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles