Crida per ampliar en 4 persones el Voluntariat per la llengua a Cubelles

18 d'octubre de 2016


L’inici del curs de català Bàsic 3 ha fet que es necessitin més voluntaris que parlin habitualment el català per dedicar una hora a la setmana a conversar amb els aprenents

Resultado de imagen de Voluntariat llengua

 

Entrevista a Isabel Julià, responsable del Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú (FES UN CLIC SOBRE L'ENLLAÇ)

 

El programa del Voluntariat per la Llengua a Cubelles cerca nous voluntaris. El compromís del voluntari passa per dedicar 1 hora a la setmana a conversar en català, amb l’aprenent que li assignin, durant 10 setmanes. 

 

Ara fa unes setmanes va arrencar el nou curs de català bàsic 3 de Cubelles amb 17 alumnes inscrits. D’aquests, 8 han decidit  participar com a aprenents al programa del Voluntariat per la Llengua. Això ha fet créixer el nombre de parelles lingüístiques, però també d’aprenents que requereixen de parella lingüística. Isabel Julià, responsable del  servei de català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú ha explicat que com a mínim farien entre 3 i 4 voluntaris.

 

Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Social o bé al Servei de català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú. També pot apropar-se al Punt de trobada del Voluntariat per Cubelles, el tercer dijous de cada mes a partir de les 19h al Centre Social.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles