Avui se celebrarà un dels plens més rellevants de la legislatura

11 d'octubre de 2016


La modificació d’ordenances fiscals a l’alça serà el tema central de la sessió. El ple es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles a partir de dos quarts de set del vespre.

El govern en minoria d’Unitat Cubellenca, ERC i ICV necessitarà el suport directe de dos regidors més aquest vespre per tal d’aprovar la seva proposta d’ordenances municipals. En aquest sentit, el grup municipal de CIU és l’únic que no ha rebutjat d’entrada el seu suport a un possible increment de les taxes municipals. En canvi la resta de grups municipals, que són el PSC, Cubelles Sí Es Pot, el PP, Guanyem Cubelles i Cubellencs FIC, s’han mostrat obertament en contra de la proposta del govern municipal. Consideren que l’increment d’impostos i taxes és innecessari i no està prou justificat.

 

En el ple extraordinari de comptes i ordenances fiscals tots els partits exposaran els seus punts de vista sobre la situació econòmica de l’Ajuntament i com s’aborda a partir d’ara. La sessió plenària començarà a dos quarts de set de la tarda i se celebrarà a la sala d’exposicions del Centre Social.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles