El síndic de greuges tornarà a Cubelles el proper 19 d’octubre

10 d'octubre de 2016


Les persones que ho desitgin ja poden concertar una entrevista per fer arribar les seves queixes

 

Resultado de imagen de Síndic de greuges cubelles

 

Entrevista a la tècnica responsable de l’OPIC, Mila Corredor (Fes un clic sobre l'enllaç)

 

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Cubelle el proper dimecres 19 d’octubre. Atendran les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Les visites s’atendran a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) però prèviament caldrà sol·licitar cita trucant al telèfon gratuït (900 124 124) o per correu electrònic (síndic@sindic.cat). 

 

Durant el 2015, l’oficina itinerant d’atenció a les persones del Síndic de Greuges en la seva visita anual a la vila va atendre  9 queixes i 15 consultes. La majoria de les quals feien referència a les àrees d’urbanisme, habitatge i medi ambient. Les dades posen també en evidència un descens del nombre d’aquestes actuacions en els últims anys.

 

Més informació a http://www.sindic.cat/site/unitFiles/4059/07.Informe%20Cubelles_2015_cast.pdf

 

D'altra banda, l’Institut Nacional d’Estadística (INE) ha seleccionat algunes llars de Cubelles com a part de la mostra de 70.000 entrevistes que faran a tot l’estat per elaborar l’enquesta de població activa. Els domicilis seleccionats per atzar en funció de les dades que l’INE obté a través del cens oficial rebran una carta on se’ls detalla que han seran objecte d’entrevista per part d'un equip certificat per l’INE al seu mateix domicili.

 

En la mateixa comunicació s’adverteix de l’obligatorietat de respondre el qüestionari així com de laconfidencialitat de les dades expressades en virtut de ser de contingut estadístic. Així mateix, a la carta hi figura uncodi de seguretat que es pot sol·licitar a l'enquestador per tal de verificar la seva autenticitat.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles