El govern respon a la protesta del sindicat de la Policia Local

6 d'octubre de 2016


El regidor de Seguretat Ciutadana i Recursos Humans, Joaquim Macià, diu que miraran de reunir-se amb les dues parts per arribar a una solució.

Entrevista al regidor de Seguretat Ciutadana i Recursos Humans, Joaquim Macià (enllaç).

 

 

El govern intentarà acostar posicions entre els agents i l'inspector en cap per tal de rebaixar el malestar que ha fet públic el SFP en un comunicat. De moment, el regidor Macià ha admès que ja s'han reunit amb representants dels policies i que ara estan pendents d'asseure's amb el comandament. En tot cas, el regidor de Seguretat Ciutadana i Recursos Humans, Joaquim Macià, ha reconegut que els agents no van voler participar del patró de la policia la setmana passada com a protesta.

 

Paral·lelament, Joaquim Macià, també ha explicat que des del govern i la plantilla de l'Ajuntament estan començant a enllestir la catalogació de llocs de treball, que ha inclòs, segons Macià, una auditoria de la Diputació. En aquest sentit, Joaquim Macià ha volgut deslligar la protesta puntual del sindicat de la policia de les negociacions que s'estan tancant amb el comité unificat de personal de l'Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles