El mes de Novembre estarà marcat per la gastronomia a Cubelles

5 d'octubre de 2016


Les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de tapes donaran la benvinguda a la temporada de tardor amb una iniciativa que retorna al municipi per dinamitzar el sector de la restauració local.

Cartell Jornades Gastronòmiques 01

 

El mes de Novembre estarà marcat per la gastronomia a Cubelles. Les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de tapes donaran la benvinguda tant al mes de Novembre com  a la temporada de tardor, amb una iniciativa que retorna al municipi per dinamitzar i desestacionalitzar el sector de la restauració local, en un període de l’any tradicionalment de menys volum de feina. Així mateix ho explicava Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Cubelles.

 

 

S’editaran 3.000 llibrets que es repartiran en dependències municipals i comerços locals on es podran trobar detallats tots els menús i tapes que ofereixin els diversos restauradors participants. Així, els restauradors hauran de preparar plats i menús especialment pensats per a l'ocasió, nodrint els seus plats amb productes de proximitat i de temporada.  D’aquesta manera, els restaurants podran donar a conèixer la seva oferta de restauració a Cubelles. Com a novetat d’enguany, la iniciativa comptarà amb el patrocini de la cervesera Moritz.

 

 

Per poder-hi prendre part, els establiments han de formalitzar la inscripció fins el 14 d’octubre podent participar en qualsevol de les dues modalitats –menú gastronòmic o tapes- o bé en totes dues alhora. La inscripció s’ha de realitzar directament a la Regidoria de Turisme, Comerç i Fires, al despatx núm. 1 del Centre Social (carrer Joan Roig i Piera, 3-5), de dilluns a divendres, de les 10.00 a les 14.00 h; i els dijous tarda, de 17.00 a 19.30h.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles