El govern disposat a crear un Consell de Comunicació Local

4 d'octubre de 2016


L’equip executiu també ha avançat que mantindrà la dotació econòmica per al Canal Blau, després que l’any passat s’haguessin plantejat una rebaixa.

L’alcaldessa i regidora de comunicació, Rosa Fonoll, ha explicat a Ràdio Cubelles que l’executiu estudia la possible posada en marxa aquesta legislatura d’un consell amb participació política i social on es puguin traçar les línies i els objectius prioritaris de la comunicació municipal, inclosa Ràdio Cubelles. En aquest sentit s’ha expressat l’alcaldessa i regidora de comunicació Rosa Fonoll.

 

D’altra banda, el govern municipal ha explicat que en els propers pressupostos té la intenció de garantir la dotació econòmica que aporta l’Ajuntament de Cubelles al Canal Blau. Es tracta d’una aportació de 72.000 euros cada any. Tanmateix, Rosa Fonoll, alcaldessa i regidora de comunicació, assegura que reclamaran més presència de Cubelles perquè creu que el municipi hauria de tenir més quota de pantalla.

 

Pel que fa a la regidoria de comunicació, Rosa Fonoll també ha valorat positivament el canvi d’enfocament que s’ha donat al butlletí en paper, el Cubelles Comunica, que ara inclou informacions que van més enllà de l’acció del govern municipal. Malgrat la polèmica que va generar una entrevista en el penúltim número de la revista, Rosa Fonoll creu que els canvis han tingut una bona acollida.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles