Més d'un centenar de persones participen de la VI Trobada Aurora Garcia als jardins de Can Travé

3 d'octubre de 2016


L’activitat va reunir actuacions diverses de música, màgia i espectacles, en un acte impulsat per l'associació de dones La Fita

 

 

Escolta un recull de les diferents actuacions de la VI Trobada Aurora Garcia celebrada als jardins de Casa Travé (Fes clic a l'enllaç)

 

Entrevista a Maria Trives i Montse Montes de la Fita fan balanç de l'acte (Fes clic a l'enllaç)

 

 

Més d’un centenar de persones van gaudir dissabte de la VI Trobada Aurora Garcia. L’acte impulsat per l'associació de Dones La Fita, s'ha organitzat enguany conjuntament amb la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Cubelles. La programació va contenir un total de 7 actuacions que van omplir de música, màgia i espectacles una jornada que quasi es va allargar dues hores, i que es va celebrar als jardins de Casa Travé.

 

Aquesta trobada s’ha commemorat un any més en record i reconeixement de qui va ser una de les seves fundadores, Aurora Garcia, i de totes aquelles dones, amigues i companyes que han treballat per a la igualtat en els darrers anys. En aquest sentit, s’expressaven a l’inici de l’acte tant l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll com les integrants de l'entitat de dones La Fita, Montse Montes i Maria Trives.

 

La programació va començar amb la màgia d’Isidre Rosell, i va seguir amb les actuacions de Les Xells on també s’hi va sumar amb elles a la veu, Joaquim Macià. La rapsoda, Montse Bigorra va oferir la lectura del poema “8 de març” de Maria Mercè Marçal. La música i el cant van completar la vetllada, amb les actuacions de The Qbel·les Band, en Joan Fustegueres, l’Albert Soler i Sitges Connexió, entre d’altres. D’aquesta manera, els jardins de Casa Travé segueixen sent l’escenari triat per celebrar diferents actes culturals.

 

Notícia Informatiu (Fes clic a l'enllaç)

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles