El govern es posa dos anys de límit per resoldre la gestió del cementiri

3 d'octubre de 2016


Segons el regidor de Salut i Medi Ambient, Josep Ma. Hugué, uns mètodes d'administració antiquats són la causa de les deficiències en la gestió de l'equipament.

Escolta l'entrevista al regidor de Medi Ambient i Salut, Josep Maria Hugué (enllaç)

 

 

En una entrevista al programa El Punt de Vista de Ràdio Cubelles, el regidor de medi ambient i salut, Josep Maria Hugué, ha respost a les declaracions sobre el cementiri del regidor de Guanyem, Dani Pèrez. Segons Hugué, en l'últim ple municipal el govern es va limitar a seguir les recomanacions dels serveis jurídics i a mantenir el compliment del Reglament Orgànic Municipal a l’hora de descartar el debat sobre el cementiri que proposava Guanyem. A més, el regidor Josep Maria Hugué assegura que es va oferir a parlar del cementiri i de qualsevol altra qüestió en la comissió informativa d'una setmana abans del ple municipal i ningú li va respondre. Després, segons Hugué, el govern es va trobar la moció de Guanyem damunt de la taula.

 

Més enllà del problema concret de la moció de Guanyem i de l’últim ple municipal, el regidor Josep Maria Hugué ha reconegut que hi ha molta feina a fer amb la base de dades del cementiri.

Els motius de la manca d’actualització i de revisió de les dades i dels rebuts dels nínxols del cementiri provindria d’un sistema antiquat. En aquest sentit, el regidor Josep Maria Hugué no ha volgut assenyalar responsabilitats però sí que ha admès una mala gestió.

 

El govern municipal calcula que l'Ajuntament haurà de destinar uns dos anys a posar al dia la gestió del cementiri. Un cop estigui enllestida aquesta tasca, el govern optarà per treure a concurs un model de gestió general a llarg termini de tot l’equipament funerari. Mentrestant, el govern municipal té previst fer un contracte de dos anys que garanteixi el manteniment de les instal·lacions.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles