La Survival Zombi ja ha superat el miler d'inscrits

28 de setembre de 2016


Les inscripcions continuaran obertes fins dijous a la nit a internet i a l'oficina de turisme. L'organització té coneixement de l'arribada d'almenys tres autocars des de Barcelona i nombrosos inscrits més provinents de llocs com València, Madrid o fins i tot Galícia.

CARTELL SURVIVAL ZOMBI

 

Entrevista a Luis Eduardo Gonzalez productor de la Survival Zombie (enllaç)

 

La Survival Zombie, el joc de rol que arriba a Cubelles el proper dissabte a la nit, ja ha venut més de 1000 entrades. L’oficina de turisme, punt de venda autoritzat esta registrant cues per poder adquirir el passi com a supervivent del joc. A l’oficina de turisme del Castell les entrades es podran adquirir a un preu reduït fins el dijous a la tarda quan es tancaran les inscripcions.

 

Segons ha explicat a Radio Cubelles Luis Eduardo Gonzalez productor de la Survival Zombie la venda d’entrades va a un bon ritme i s’espera una gran participació. L’organització també ha explicat que l’esdeveniment a treure força gent de fora del municipi i fins i tot de l’estat espanyol.

 

Pel que fa els detalls del joc l’organització segueix donat informació amb comptagotes mantenint el secretisme. Tot i això Luis Eduardo ha volgut tranquil·litzar als participants assegurant que a l’escena inicial a la plaça del Mercat no hi haurà corredisses, es tracte de l'inici del joc i en algunes ocasions els participants es posen nerviosos. En aquest sentit, l'organització ha deixat clar que en començar el joc cal mantenir la calma i no esverar-se més del compte.

 

Per altra banda, els organitzadors també han confirmat l’existència d'unes "vacunes" que, en cas de ser atrapat per un zombi, permetran seguir jugant com a supervivent. Aquestes "vacune"s seran gratuïtes en els primers instants del joc i després es podran comprar en punts concrets.

La Survival Zombi també comptarà amb zones segures durant tota la nit. Es tracta de bars i restaurants que oferiran un espai segur on els participants podran descansar, menjar i beure.

 

La venda d’entrades tant per internet com a l’oficina de turisme estarà oberta fins dijous a la tarda.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles