Bona acollida del Curs de Català Bàsic 3 a Cubelles

27 de setembre de 2016


La formació està previst que comenci aquest dijous

 

Entrevista a l'Isabel Julià, responsable del Servei de català del Garraf i Vilanova i la Geltrú (Fes clic a l'enllaç)

 

18 persones s’han inscrit al curs de Català Bàsic 3 que organitza l’Ajuntament a través del Consorci per a la Normalització Lingüística del Garraf. Els participants al curs rebran formació per  millorar la seva competència oral i assolir així un nivell bàsic.  El curs començarà aquest dijous i s’allargarà fins al mes de febrer amb una prova final que si és superada l’alumnat obté el certificat A2.

 

Les inscripcions presencials a Cubelles ja es van fer a principis del mes de setembre, però encara hi haurien places disponibles ja que l’oferta per al curs conté 25 inscripcions. Les persones interessades poden acostar-se al Centre Social aquest dijous, 29 de setembre coincidint amb l’inici del curs. També poden adreçar-se al Servei de Català de Vilanova. L’horari  del curs, que s’imparteix els dimarts i dijous al Centre Social, és de les 9:30h a les 11h.

 

D’altra banda, el Voluntariat per la Llengua ha engegat el nou curs, amb una desena de parelles lingüístiques participants. Una xifra que voldrien fer créixer amb la incorporació de nous aprenents que es vulguin sumar Programa del Voluntariat de Cubelles. Un dels objectius és que del mateix curs de català bàsic 3 sorgeixi l’interès de reforçar l’aprenentatge a través del Voluntariat per la Llengua. En aquest sentit  es fa una crida per captar nous voluntaris. 

 

El Voluntariat per la Llengua té com a objectiu fomentar l’ús social del català mitjançant les figures del voluntari, que el parla fluidament, i l’aprenent, que en té coneixements bàsics i vol millorar-ne la parla. Les parelles lingüístiques es reuneixen de manera regular per conversar en català i compartir activitats de lleure, com ara sortides culturals i tallers. A més, cada tercer dijous de mes es reuneixen a les 19h, al Centre Social en un Punt de Trobada del Voluntariat per la llengua per fer tertúlia.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles