L’institut Les Vinyes posarà en marxa aquest curs un projecte de robòtica a les aules

23 de setembre de 2016


Només dos centres de secundària de la Comarca del Garraf han estat seleccionats per tirar endavant aquest projecte que pretén acostar la tecnologia creativa l’aula

 

Resultado de imagen de institut les vinyes cubelles

 

 

Entrevista a Assumpció Boix, directora de l’Institut Les Vinyes (Fes clic a l'enllaç)

 

L’institut Les Vinyes posarà en marxa aquest curs un projecte de robòtica a les aules. Potenciarà també el projecte d’apadrinament del patrimoni local i ampliarà el de llengües estrangeres, mantenint l’intercanvi lingüístic amb alemany, però incorporaran enguany una estada de colònies amb llengua anglesa.  Només dos centres de secundària de la Comarca del Garraf han estat seleccionats per tirar endavant aquest projecte que pretén acostar la tecnologia creativa l’aula, ha explicat la directora de les Vinyes a través d'una entrevista al programa educatiu de Ràdio Cubelles, Fem País.

 

Pel que fa als continguts del projecte d’apadrinament del patrimoni, Les Vinyes segueix apostant per la desembocadura del riu Foix. Tot i mantenir la temàtica engegada l'any passat, enguany es vol implicar a més àrees dels diferents departaments del mateix centre. Un curs més, l'institut segueix apostant pels projectes d’innovació ILEC per l’impuls de la lectura, cinema i per l’optativa de mitjans de Comunicació en col·laboració amb Ràdio Cubelles.

 

L’institut Les Vinyes portarà el curs que ve 10 anys en mòduls prefabricats. Des de la direcció del centre el desig principal de cara a la celebració dels 10 anys seria aconseguir que la construcció del nou centre fos una realitat, una reivindicació que porten anys reclamant.

 

L'institut Les Vinyes va obrir portes el curs 2008-2009 i des d’aleshores estan en mòduls prefabricats.

 

Resultado de imagen de institut les vinyes cubelles


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles