Guanyem Cubelles insistirà en esbrinar les responsabilitats pel desgavell del cementiri

23 de setembre de 2016


En una entrevista al programa El Punt de Vista de Ràdio Cubelles, el regidor de Guanyem, Dani Pèrez, interpreta que el gest d’evitar el debat i la votació sobre la moció que plantejava una auditoria a la gestió del cementiri demostra la incomoditat del govern municipal amb la qüestió.

Entrevista a Dani Pèrez, regidor de Guanyem Cubelles (enllaç a l'entrevista)

 

Guanyem Cubelles insistirà en esbrinar les responsabilitats pel desgavell del cementiri. També dubta que la solució sigui posar en mans privades tot l’equipament. Segons Dani Pèrez, la decisió de convertir la moció en un prec va ser per voluntat política del govern municipal.

 

Guanyem Cubelles tenia la intenció que les forces polítiques discutissin en el ple d'aquest dimarts sobre quines accions s’han de decidir sobre el cementiri. La formació creu que cal resoldre d’on ve i qui ha estat el responsable de la gestió els últims anys i resoldre els motius dels impagaments. En tot cas, Guanyem també està d’acord que cal mirar com s’ha de gestionar el cementiri municipal a partir d’ara. Des del seu punt de vista, l'Ajuntament hauria d'assumir-ne directament el control total enlloc de deixar-lo en mans privades durant anys. 

 

El govern municipal, per la seva banda, ha declarat públicament en altres ocasions que hi ha diverses qüestions pendents en relació al cementiri. Des de resoldre l’embolic que va crear el concurs que es va fer la legislatura passada, passant per la reforma interna dels blocs de nínxols que estan en més males condicions i abordar una nova contractació pública que s’ocupi d’aquest servei.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles