Aquesta setmana han començat les obres de millora de la zona portuària de la Marina

22 de setembre de 2016


Les obres consisteixen en el desbrossament i sanejament de les zones vegetals, la delimitació dels camins amb pals i cordes i l’habilitació d’un vial de 5 metres d’amplada amb sauló, per evitar que s’aixequi pols

Entrevista a  Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cubelles en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

Les obres de condicionament de la façana marítima del Passeig de la Marina ja han començat. L’actuació que s’havia programat per l’estiu va quedar ajornada fins aquest mes de setembre, passada la temporada alta dels restauradors de la zona. Aquest és el compromís que va prendre el govern i el Departament de Ports de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat després que així es pactés amb l’associació de La Marina de Cubelles.

 

Les obres consisteixen en el desbrossament i sanejament de les zones vegetals, la delimitació dels camins amb pals i cordes i l’habilitació d’un vial de 5 metres d’amplada amb sauló, per evitar que s’aixequi pols. 

 

Aquesta obra respon a les reclamacions dels comerciants de la zona per aconseguir una actuació que dignifiqui un espai de gran potencial per al turisme i l’ocupació del municipi, ha destacat Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cubelles en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

Estat inicial Pg Marina


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles