Avui culmina el servei de l’ambulància de suport vital bàsic 24h a Cubelles

22 de setembre de 2016


Durant els mesos d’estiu ha estat donant cobertura a Cubelles i Cunit per l’augment de població

Ambulància SEM

 

Entrevista a Josep Maria Hugué, regidor de Sanitat de l'Ajuntament de Cubelles

 

El servei d’ambulància de suport vital bàsic 24h acaba aquest dijous. Durant aquest estiu, el Servei Català de la Salut ha reforçat els serveis sanitaris durant l'època de més afluència d'habitants al municipi. L'ambulància, que aquest any ha estat ubicat a Casa Travé, ha estat disponible del 15 de juny fins el 22 de setembre. El servei ha disposat de dos torns de 12 hores amb dos professionals sanitaris per torn. 

Tot i que el govern encara no disposa de la memòria final dels serveis que ha realitzat l’ambulància, es considera que ha estat un estiu tranquil. Així ho explicava Josep Maria Hugué, regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Cubelles en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

Cal recordar que el govern va mantenir una trobada al mes d’abril amb els regidors de Salut dels municipis de Sitges, Sant Pere de Ribes, Cunit i Cubelles, tots ells integrants de la Regió Sanitària Costa Ponent. Va ser aleshores quan van acordar demanar una trobada amb la Generalitat per reivindicar la reobertura 24 hores dels CAP suprimit el 2011. La reunió sol·licitada al mes de maig encara està pendent de celebrar-se, segons ha apuntat el regidor.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles