El Cor l’Espiga comença la temporada amb canvis importants

22 de setembre de 2016


El president Francesc Capdet ha presentat la seva dimissió, els assajos es traslladen del Cinema Mediterrani al Casal d'Avis i arriben directors musicals nous a les tres corals.

Foto: corespigacubelles.org

 

Entrevista al president del Cor l'Espiga, Francesc Capdet. (enllaç)

 

L'entitat centenària Cor l'Espiga afronta canvis rellevants aquesta nova temporada. Les corals ja ho tenen tot a punt per arrencar el trimestre amb novetats tant en el local d'assaig com en les direccions. A més, aquesta tardor hi haurà relleu al capdavant de la presidència. Francesc Capdet plegarà abans del que estava previst. Tot i que inicialment havia anunciat que en acabar el mandat actual el 2018 ja no es tornaria a presentar, Capdet ha optat per no allargar la seva presidència més enllà del desembre. Segons ha declarat a Ràdio Cubelles, diversos fets d'aquest estiu l'han convençut de prendre aquesta decisió. L’assemblea extraordinària per escollir el relleu a la junta podria arribar aquest proper mes d’octubre, segons ha dit Francesc Capdet.

 

Un altre dels canvis importants a partir d’aquesta temporada serà el lloc d’assaig del Cor l’Espiga. L'Ajuntament ha decidit no renovar l'arrendament del Cinema Mediterrani i ha anat recol·locant entitats com el Cor l'Espiga que feien ús d'aquest local. Des d'aquest mes de setembre les corals ja assajaran en un espai dins del Casal d'Avis.

 

Pel que fa als tres cors que actualment agrupa l'associació centenària: l'Espigueta, l'Epiga XXI i el Cor l'Espiga, s'han incorporat nous directors per tal de subsituir Glòria Carretero durant la seva primera etapa de maternitat.

Els menuts de la coral Espigueta ja coneixen que la nova directora serà la Laia Ivern. En el cas del Cor Espiga XXI, han tingut més dificultats però ja disposen d’un relleu que ha sortit dels mateixos integrants de la coral. Se'n farà càrrec en Marc Capardón, qui fins ara feia de pianista. Finalment, el nou director musical de la coral tradicional del Cor l’Espiga és en David Llorens, qui ja es va presentar públicament en la diada de l’11 de setembre.

 

L'activitat del Cor l'Espiga no s'atura i ja es preparen per les actuacions habitual de la tardor i l'hivern.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles