La sala sociocultural està tancada per l’oblit d’un tràmit previ a la construcció

21 de setembre de 2016


Una inspecció recent va detectar que entre la documentació que ha de permetre actes de pública concurrència hi faltava un dels informes habituals relacionat amb l’extinció d’incendis i les emergències.

SARDATIC COBLA 2016

Imatge d'arxiu del Sardatic realitzat a la Sala Sociocultura

 

La sala sociocultural continuarà tancada durant un mes i mig per la manca d'un informe. Es tracta d'un tràmit que s'hauria d'haver elaborat prèviament a la construcció i que fins ara havia passat per alt a l'administració local. Malgrat que segons l’Ajuntament l’edifici de la sala sociocultural està totalment equipat i és perfectament segur, la manca d’aquesta documentació ha obligat el tancament de l’equipament durant un mes i mig. Això afecta directament l’escola JA Charlie Rivel que fa ús d’aquest espai municipal com a gimnàs. L’alcaldessa Rosa Fonoll ha confirmat tots aquests motius i el període de tancament previst a les informacions de presidència de l'últim ple municipal.

 

L’edifici de la sala sociocultural més enllà d’aquest problema puntual, ja va patir un endarreriment important en la seva construcció quan l’empresa guanyadora del concurs va fer fallida. Mesos més tard va ser una altra empresa la que es va haver de fer càrrec de l’obra per culminar-la. La sala sociocultural va començar a funcionar com a gimnàs de l’escola Charlie Rivel el maig del 2012. Els usos socials es van inaugurar bastant més tard, al novembre del 2013. Des d’aleshores la sala ha acollit diversos esdeveniments organitzats per l’ajuntament i en tot aquest temps s'havia ignorat que faltava un tràmit burocràtic dels habituals, concretament el que aproven els Bombers.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles