V edició de l'Open Solidari de Tennis de Cubelles, el 24 de setembre

19 de setembre de 2016


Paral·lelament, s'engega una campanya de recollida de material esportiu que serà lliurat a Raquetes Sense Fronteres, que forma part de l'entitat Esport Solidari Internacional

Cartell V Open solidari de tennis 2016

 

Entrevista a Jordi Calvo, president del Club Tennis Cubelles

 

El proper 24 de setembre arriba la V edició de l'Open Solidari de Tennis de Cubelles, organitzat pel Club de Tennis, amb la col·laboració de l'ONG Raquetes sense fronteres. Es tracta d'un torneig obert a tothom on durant tot el matí es jugaran dues categories de dobles (masculí i femení), tal com ha explicat el president del Club Tennis Cubelles, Jordi Calvo. Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina del Club al mateix Poliesportiu Municipal. Aquesta és la cinquena edició del torneig solidari que compta amb la figura de Josep Maldonado, exsecretari general de l'esport, exdiputat i senador, i president de l'ONG Esport Solidari Internacional.

 

Paral·lelament a l'Open Solidari, s'engega una campanya de recollida de material esportiu que serà lliurat a Raquetes Sense Fronteres, que forma part de l'entitat Esport Solidari Internacional. La recollida de material principalment està enfocat al món del tennis encara que també es pot portar material en bon estat d'altres disciplines esportives.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles