El Voluntariat per la Llengua ha engegat el nou curs

19 de setembre de 2016


Des del Programa del Voluntariat de Cubelles es fa una crida per captar nous aprenents

 

Resultado de imagen de cnl català

 

Escolta el reportatge amb els participants del Voluntariat per la Llengua a Cubelles

 

El Centre Social va acollir dijous passat l’inici de les trobades del punt del Voluntariat per la Llengua, impulsat pel Servei de Català del Garraf i VNG, amb el suport de l’Ajuntament de Cubelles.  El Voluntariat per la Llengua té com a objectiu fomentar l’ús social del català mitjançant les figures del voluntari, que el parla fluidament, i l’aprenent, que en té coneixements bàsics i vol millorar-ne la parla. Les parelles lingüístiques es reuneixen de manera regular per conversar en català i compartir activitats de lleure, com ara sortides culturals i tallers.

 

Cubelles és un dels cinc municipis del Garraf que participa activament en el Voluntariat per la Llengua des de l'any 2008. Anualment es fan una desena de parelles lingüístiques. El programa, a més, compta amb la col·laboració de 4 entitats locals i de 24 establiments comercials i de restauració que garanteixen que els participants del Voluntariat per la Llengua seran atesos en català, encara que el parlin amb dificultat.

 

El curs ha arrencat amb una desena de parelles lingüístiques, però hi han voluntaris amb ganes d'ensenyar la llengua que no disposen de parella linguística. En aquest sentit, fan una crida a la captació de nous aprenents que vulguin sumar-se al Programa del Voluntariat per la Llengua. 

 

A l’octubre, els participants del Voluntariat per la Llengua a Cubelles participaran mensualment dins el programa educatiu “Fem País” de Ràdio Cubelles, que es pot escoltar els divendres a les 12:05, les 17:00 i 00:00h.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles