Cubelles es convertirà en un poble infestat de zombis la nit de l’1 d’octubre

18 de setembre de 2016


L’activitat Survival Zombie aterrarà al municipi per aterrir la població amb un muntatge de 8 hores. Les entrades ja són a la venda a través d’internet.

CARTELL SURVIVAL ZOMBI 

 

Cada esdeveniment Survival Zombi és diferent i al nostre municipi sembla que ha donat molt de joc als organitzadors la Central Tèrmica, que serà un dels elements relacionats amb la història. En aquest joc no guanyarà qui corri més sinó els més enginyosos en les proves que hauran de passar en diversos moments de la nit. A més, durant la nit, els participants supervivents tenen la possibilitat de caracteritzar-se de zombis si algú els atrapa i continuar el joc per viure l'experiència des de l'altre costat. Al final guanyarà qui sàpiga passar-s’ho bé i endinsar-se al món de ficció.

 

L’escena inicial serà a la plaça del mercat, després està previst que hi hagi una escena intermèdia que donarà més pistes. L’escena final és la que resol el joc i el desenllaç de la història amb una sorpresa que cridarà l’atenció dels supervivents.

 

Les entrades per participar de la Survival Zombie tenen un preu de 30 euros per als qui facin el paper de supervivents, 20 euros per als qui vulguin fer de zombis maquillats per l’organització i 10 euros per als zombis que es caracteritzin a casa seva.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles