Cubellencs FIC demana més fermesa perquè s’esclareixi l’embolic de la bandera blava

16 de setembre de 2016


Segons el partit d’independents, s’ha generat un mar de dubtes sobre la possibilitat de mantenir aquests guardons l’any que ve.

Fes un clic sobre l'enllaç per escoltar l'entrevista a Anna Martínez, regidora de Cubellencs FIC

 

 

Malgrat que l’Ajuntament va informar públicament de la pèrdua de la bandera blava de la Mota per la platja de gossos i que després va emetre un comunicat conjunt amb la FEE-ADEAC, Cubellencs FIC creu que no hi ha hagut prou transparència i que l’Ajuntament no ha gestionat bé la informació sobre el cas. El partit liderat per Anna Martínez disposa d'un informe elbaorat per la mateixa entitat que lliura la Bandera Blava on s'especifica que la retirada de la bandera és a causa dels vessaments. Totes aquests contradiccions, consideren des de Cubellencs FIC, haurien de tenir una resposta més contundent i elaborada que la d'un comunicat. 

 

D'altra banda, Cubellencs FIC ha reclamat que s’incrementi la pressió sobre l’Agència Catalana de l’Aigua amb totes les eines que facin falta, fins i tot negant-li el cànon dels rebuts de l’aigua de les cases. Segons el partit d’independents, abans de l’estiu que ve s’haurien d’haver reduït els abocaments d’aigües fecals al Foix amb una ampliació de l’estació de bombament i que aquesta intervenció hauria d’anar a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua. Paral·lelament, Anna Martínez, regidora de Cubellencs FIC també considera que una de les prioritats de l'Ajuntament ha de ser invertir en fer la separació de les aigües pluvials abans d’abordar altres projectes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles