Juan Carlos Natera és el nou president del CP Cubelles

15 de setembre de 2016


L'hoquei local prepara l’inici de la seva competició amb una jornada de partits amistosos, que tindrà lloc aquest diumenge a Cubelles

 

Juan Carlos Natera és el nou president del CP Cubelles, després de la renuncia de Toni Porta que va deixar el càrrec al mes d’agost per motius laborals. La junta directiva el Club va proposar que el relleu de la presidència anés a mans del fins ara vicepresident de l’entitat, i l’acord va ser ratificat a través d’una assemblea de socis. D’aquesta Manera, Juan Carlos Natera enceta la seva primera temporada al capdavant de l’entitat. Mentre Eduard Granell segueix al capdavant de la coordinació esportiva. Els locals comencen una temporada sense canvis remarcables a la pista.

 

Precisament el C.P. Cubelles prepara l’inici de la competició amb una jornada on tots els equips del Club disputaran els seu últim amistós abans del tret d’inici de la lliga. Així aquest cap de setmana jugaran des dels més petits del Club fins al Sènior Femení de Segona Catalana. En total, aquest diumenge es disputaran quatre partits al matí i tres a la tarda.

 

Pel que fa aquesta nova temporada, el Club Pati Cubelles manté la mateixa estructura, però amb un equip menys. Tot i els canvis produïts en l’inici de la temporada pel que fa a les configuracions dels equips i dels entrenadors, el Club manté la seva aposta per l’Escola d’Hoquei i manté la mateixa línia esportiva de les últimes temporades.

 

L’inici de la competició per la majoria dels equips del Club arribarà el cap de setmana vinent. Serà aleshores quan l'hoquei local posarà en marxa oficialment la nova temporada 2016-17.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles