Obertes les inscripcions al curs de català Bàsic 3 a Cubelles

13 de setembre de 2016


L’inici del curs està previst que sigui el 29 de setembre. Les inscripcions a Cubelles han estat aquest dimarts al matí i es tornaran a fer el dimarts, 20 de setembre, de 10.00 h. a 13.00 h, al Centre Social

Entrevista a Isabel Julià, responsable del servei de català del Garraf i de VNG

 

Un cop passades les vacances d’estiu, Cubelles reprèn les seves activitats per al foment de la llengua catalana a la vila. Una d’elles passa pel curs de català Bàsic 3.  Aquesta formació s’adreça a aquelles persones que encara no parlen el català amb fluïdesa, necessiten millorar la seva competència oral i volen assolir un nivell bàsic.  Per tal de prendre-hi part cal tenir una formació prèvia. L’objectiu d’aquest curs és millorar i assolir la competència oral, de manera que no es valora l’expressió escrita.

 

L’inici del curs està previst que sigui el 29 de setembre. L’horari del curs serà els dimarts i dijous, de les 9:30h a les 11h. Les inscripcions a Cubelles han estat aquest dimarts al matí i es tornaran a fer el dimarts,  20 de setembre, de 10.00 h. a 13.00 h., al Centre Social. Les classes es faran els dimarts i els dijous, de 9.30 h. a 11.00 h. al mateix Centre. Si el nombre de persones inscrites és suficient, les classes començaran el 29 de setembre.

 

D’altra banda, aquest dijous arrenca la primera tertúlia del Punt de Trobada del Voluntariat per la llengua. Serà a les 19.00 h., al Centre Social (c. de Joan Roig i Piera, 3-5).

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles