Èxit de participació en la 29ena edició de la Festa de la Verema

14 de setembre de 2016


El govern té previst potenciar-la encara més per celebrar la 30a edició l’any que ve

Entrevista a Raul Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires 

 

Tot un èxit de participació en la 29ena edició de la Festa de la Verema que va tancar amb un important creixement de participació en relació a edicions anteriors.  Un dels indicadors ha estat la venta de copes commemoratives. Es va fregar la xifra de les 3.200 copes commemoratives venudes (500 més que el 2015). També es van exhaurir les 2.500 bosses que es van posar a la venda per subjectar més còmodament les copes, una de les novetats d'enguany. L’altra indicador de la bona acollida que ha tingut la Festa de la Verema ha estat l’oferta gastronòmica dels restaurants participants que es va esgotar. La festa va concentrar els actes tradicionals el divendres amb els pàmpols, trepitjada de raïm i el pubillatge. En aquest sentit, des de l’organització es treballarà de cara a l’any que ve per ajustar millor la durada d’alguns dels actes.

 

L’aposta d'enguany, per la música en directe i les activitats infantils, han tingut els seus fruïts, i la plaça del Mercat es va veure plena de públic que participava i seguia els diferents esdeveniments.

 

Des de l’organització s’ha optat per anar adaptant el seu format amb la contractació de grups de petit format, però sense haver d’incrementar la despesa. En aquest cas, en l’edició d’enguany, hi ha hagut Roba Estesa, Kikus Costa, Pau Alabajos, Últim cavall, Joan Rovira i l’Orquestra Allioli, que van aplegar un nombrós públic tant al migdia com a la nit i van posar el colofó a una festa que la meteorologia va respectar.

 

La Festa de la Verema va incloure en el seu programa diverses activitats infantils, classes de ball i zumba, una vista guiada a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, un tast de vins, un vermut literari a càrrec de l’escriptor cubellenc Xavier Borrell i una exhibició de country.

 

La idea de la Regidoria és que la Festa de la Verema tingui un format de tres dies, en motiu dels seus 30 anys.

 

 

 


  • Festa de la Verema 2016 (Èxit de públic 2)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles