La Festa de la Verema ha tancat el calendari d’estiu a Cubelles

12 de setembre de 2016


El particular homenatge a la pagesia, el vi, la gastronomia i les tradicions s’ha tancat aquest dissabte a la nit amb una presència de públic notable.

 

 

 

Escolta el programa especial de Ràdio Cubelles  de la Festa de la Verema (1a part)

 

Escolta el  programa especial de Ràdio Cubelles sobre la Festa de la Verema (2a part)

 

La Festa de la Verema s'ha celebrat a la plaça del mercat aquest divendres i aquest dissabte amb tota mena d'activitats relacionades amb el món del vi i la gastronomia, el passat pagès i rural de la vila i el reclam d'actuacions musicals d'arreu del país.

 

La jornada de divendres va concentrar els actes habituals de cada edició amb la trepitjada de raïm i el tast del primer most i el lliurement dels premis pàmpols. En aquest sentit, els guardonats d’aquest any van ser Montserrat Amorós i Jaume Fonoll. També en la primera jornada de divendres es van escollir els relleus al capdavant del pubillatge cubellenc. La pubilla d’aquest any serà la Clàudia Rodríguez, qui ja ha ostentat el càrrec de Dama durant l’últim any. L’hereu del 2016 ha passat a ser el Joan Fontanals. En categoria infantil els escollits van ser la Lucia Jimènez com a pubilleta i en Nil Victorio com hereuet. També es van escollir els relleus del fadrinet i la dameta, que seran l’Àlvaro Hernàndez i la Gisela Martínez, així com el nou fadrí i la nova dama locals, que aquest any seran en Nàsser Subias i la Noèlia Torrents. La nit de divendres també va comptar amb una exhbició del Grup de Dansa de Vilanova i va culminar amb el concert del grup Roba Estesa.

 

La jornada de dissabte, en canvi, va estar marcada per l’ampliació de l’horari a tot el dia i el protagonisme de la música, el vi, el cava i la gastronomia. El recinte de la plaça del mercat va rebre una bona presència de públic que va gaudir de les actuacions de Kikus Costa, Pau Alabajos, l’Últim Cavall, Joan Rovira i l’orquestra All i Oli.

 

L’any que ve la Verema arribarà a la seva 30a edició, una xifra que confirma que es tracta d’una de les cites del calendari festiu de la vila que més arrelament ha obtingut. El govern municipal ja ha avançat que per tal de celebrar una edició tan especial com la número 30 es plantejaran novetats i un impuls que capti l’atenció més enllà dels municipi del voltant i les comarques del Penedès.

 

Ràdio Cubelles va seguir en directe tots els actes de divendres, que es poden recuperar a través de la ràdio a la carta.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles