Avui ha arrencat el curs a les escoles i als instituts

12 de setembre de 2016


Les novetats principals han estat el canvi de direcció a l’escola Charlie Rivel i l’ampliació de primer de Batxillerat a l’Institut Cubelles

Avui ha arrencat el curs a les escoles i als instituts. Els mestres i els equips directius porten dies treballant als centres per tenir a punt el curs 2016-2017. En aquest sentit, durant la setmana passada han anat fent reunions amb les famílies i els alumnes, algunes de les quals tindran continuïtat els propers dies. Sempre es posa especial atenció sobretot al curs de P3 i a les arribades de nous alumnes a d’altres cursos. A més, algunes de les escoles del municipi continuen pendents d’incorporar alguna substitució a les plantilles.

 

Més enllà de possibles substitucions de mestres, la principal novetat a l’escola Charlie Rivel serà el canvi de l’equip directiu. Aquest serà el primer curs amb Glòria Carretero com a directora de l’escola més antiga de la vila. En declaracions a Râdio Cubelles ha avançat que han plantejat un curs de traspàs fins que no s'apliquin canvis rellevants. La fins ara directora, Pilar Gòmez, s’ha jubilat aquest estiu passat.

 

Glòria Carretero, directora del Josep Andreu Charlie Rivel

 

A l’escola Mar i Cel, Noelia Garcia, cap d’estudis ha explicat que en el seu cas donaran continuïtat a les novetats que van incorporar el curs passat i que van tenir una bona acollida. 

 

Noelia Garcia, cap d'estudis del Mar i Cel

 

Pel que fa a l’escola Vora del Mar, també seguiran amb els seus projectes educatius i amb la seva intenció de rebre la distinció d’escola verda.

 

Josep Cors, cap d'estudis del Vora del Mar

 

I als dos centres de secundària de la vila la novetat principal és l’ampliació d’una línia de primer de batxillerat a l’Institut Cubelles. Per la qual cosa, aquest curs l’Institut Cubelles incorporarà un professor més a la plantilla per tal de donar suport a l'augment d’un grup a batxillerat. A l’Institut les Vinyes arrenca el curs sense novetats destacades, el que vol dir que continua la seva situació de provisionalitat en mòduls prefabricats. Durant la setmana passada en els dos centres es van concloure les avaluacions i les matriculacions de setembre.

 

D’altra banda, el calendari oficial d’aquest curs 2016/2017 marca que les vacances de Nadal seran entre el 23 de desembre i el 8 de gener, i les de Setmana Santa entre el 8 i el 17 d’abril. El final del curs serà el 21 de juny del 2017.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles