El PSC proposa invertir un milió d’euros a la reforma del passeig Marítim

8 de setembre de 2016


Els socialistes cubellencs consideren que el govern ja no pot negar la capacitat de l’Ajuntament per fer les inversions necessàries.

 

Entrevista al regidor del PSC Xavier Grau

 

 

El PSC proposa invertir un milió d’euros a la reforma del passeig marítim. Els socialistes cubellencs consideren que el govern ja no pot negar la capacitat de l’Ajuntament per fer les inversions necessàries.

 

D’entre les prioritats que ha apuntat el PSC hi ha la biblioteca, el passeig marítim i millores a l’espai públic. El regidor Xavier Grau ha explicat que el passeig marítim hauria de ser una de les inversions urgents amb un cost d'aproximadament un milió d'euros.

 

En aquest sentit, el PSC reclama que se segueixin les propostes recollides pels veïns en el procés participatiu i que passaven per la millora del passeig en aspectes pràctics i estètics. De fet, els socialistes proposen un concurs d’idees obert a professionals d’urbanisme i arquitectura que plasmin les millores reclamades pels veïns. Pel que fa al finançament de l’obra, el PSC és partidari d’aprovar una modificació de crèdit i també avança que donarà suport a uns nous pressupostos que continguin les inversions que consideren prioritàries.

 

Per la seva banda, el govern municipal ha anunciat que ja té damunt de la taula els pressupostos de diversos despatxos i empreses per redactar el projecte del passeig marítim i decidiran aquesta tardor finalment quin rebrà l’encàrrec. Els tècnics municipals tenen una visita concertada amb el Servei de Gestió del Litoral del Departament de Territori i Sostenibilitat el proper 13 de setembre per abordar aspectes delicats com les afectacions i limitacions que imposa la legislació de costes i les possibles solucions al límit entre la part urbanitzada i la sorra de la platja.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles