Obertes les inscripcions per al curs de preparació de les proves d’accés als cicles de formació professional

8 de setembre de 2016


Les classes començaran a l’octubre i es faran a l’Institut Cubelles.

Els cursos de preparació de les proves d’accés als cicles de formació professional estan pensats per l’alumnat que no està estudiant i vol tenir l’oportunitat d’entrar al grau mitjà, o els que no han fet el batxillerat i volen accedir als cicles de grau superior.

 

Per aquest motiu, els cursos per a fer les proves tenen unes limitacions d’edat. En el cas de la preparació per accedir al grau mitjà cal tenir almenys 17 anys en començar el curs. I pel que fa als cicles de grau superior, cal haver complert els 19 anys.

 

Les inscripcions en tots dos casos estaran obertes fins el 24 de setembre a l’OPIC. A partir d’aquí hi ha algunes diferències més entre els cursos que preparen les proves del grau mitjà o del grau superior. En el cas dels cicles formatius de grau mitjà el preu del curs és de 50€, arrencarà el 3 d’octubre i finalitzarà el 28 d’abril. Les classes es faran de dilluns a dijous de dos quarts de quatre a dos quarts de set o dos quarts de vuit del vespre, depenent del dia, sempre a l’Institut Cubelles. Pel que fa a la preparació per les proves d’accés al grau superior, l’horari serà el mateix però les classes començaran el 4 d’octubre i el preu del curs és de 75 euros.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles