L'ABP pràcticament ha assolit la xifra necessària per poder editar el llibre dels 20 anys

8 de setembre de 2016


La recollida de donacions realitzada dimarts a l’escorxador va ser tot un èxit i ha servit per assolir pràcticament l’objectiu marcat. Encara es podrà col·laborar a través de Verkami fins aquest diumenge.

Entrevista a Gemma Sànchez, secretària de l'Agrupació

 

L’ABPC pràcticament ha aconseguit l’objectiu per poder tirar endavant el llibre dels 20 anys de l’entitat. Al projecte de Verkami, que ja ha entrat en els últims dies, frega els 3.200€ marcats per l'entitat per poder fer realitat el llibre dels 20 anys iniciat per Joan Pujol i Marta Blanch i que ara comptarà també amb la col·laboració de Gemma Sànchez, Xavi Toscano i Anna Morcillo.

 

L’ABPC va realitzar una recollida de fons especial el passat dimarts al vespre a l’escorxador, el local de l’entitat. La crida es va realitzar després de comprovar que hi havia gent interessada en fer les seves aportacions que no acabaven d’entendre el funcionament del portal de micromecenatge Verkami, tal com ha explicat la secretaria del L’agrupació Gemma Sánchez.

 

La membre de la junta de l’entitat ha reconegut la sorpresa per la participació d'aquest dimarts a la tarda, amb més de trenta donacions en una hora. Una resposta que van confirmar la necessitat de realitzar aquesta recollida de fons en mà. Els mecenes que van voler fer la seva donació van omplir una fitxa pràcticament idèntica a la que és demana al portal web, d’aquesta manera també podran accedir a les recompenses marcades per cada donació.

 

Tot i que encara no s’han sumat tot els imports recollits, l’ABPC confia en assolir l’objectiu i mantindrà obert el projecte a Verkami fins el diumenge 11 de setembre.

 

 


  • Logo ABP Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles