El dinar de la Gent Gran se celebrarà el 2 d’octubre

7 de setembre de 2016


Les inscripcions estaran obertes tota la setmana que ve, de dilluns a divendres.

El dinar de la Gent Gran se celebra cada any cap a principis d'octubre i serveix per homenatjar els veïns de més edat de la vila. Aquest 2016 es farà el diumenge 2 d’octubre a les dues del migdia al poliesportiu municipal.

 

Per participar-hi cal tenir més de 60 anys i ser jubilats o pensionistes. Pel que fa a les inscripcions, quedaran obertes dilluns que ve i tindran un cost de 8 euros per a les persones empadronades i 15 euros per les persones que no estiguin empadronades. Un cop feta la inscripció, segons anuncia l’Ajuntament, ja no es retornaran els diners excepte en casos d’anul·lació per part del consistori. La sol·licitud d’inscripció al dinar de la Gent Gran estarà disponible a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana.

 

Com és habitual, l’ajuntament ha organitzat un servei d’autobús que sortirà de la plaça del mercat de les dotze a l’una del migdia per apropar als participants del dinar de la gent gran fins al poliesportiu.

 

D'altra banda, l'Ajuntament homenatjarà particularment aquest divendres a Mariana Muñoz Blaia, cubellenca que diumenge celebrarà el seu 100è aniversari.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles