Els jardins municipals de Can Travé ja disposen d’un avantprojecte de rehabilitació

7 de setembre de 2016


De moment, no es tirarà endavant fins que no compti amb una partida pressupostària que permeti l’adjudicació de l’obra. El cost que calcula l’avantprojecte és de poc més de 210.000 euros.

El regidor de patrimoni, José Manuel Ardila, ha explicat que la intenció del govern és que els jardins siguin el primer element visitable de Can Travé de manera permanent. Per arribar a aquest punt l’ajuntament ja compta amb un avantprojecte que està pendent d’una partida pressupostària. Pel que fa a l’edifici patrimonial, el procés serà més llarg. Actualment s’ha apuntalat l’estructura més malmesa de la casa per poder començar a treballar amb seguretat en totes les obres de reforma que necessitarà. Paral·lelament, tècnics del consistori es dedicaran a fer un inventari d’objectes i mobles, tal com ha informat el regidor de patrimoni José Manuel Ardila. I políticament es reprendran les converses per la creació d'una comissió de Can Travé.

 

L’avantprojecte de rehabilitació dels jardins municipals de Can Travé de moment ha passat el tràmit de l’aprovació inicial però un cop resolt el termini d’al·legacions es podria aprovar definitivament aquest mes de setembre. Després ja quedarà a l’espera de la discussió dels pressupostos ja que es calcula que el cost de posar al dia els jardins seria d'uns 210.000 euros.

 

D’altra banda, aquest cap de setmana serà l’últim en què es podran visitar els jardins municipals de Can Travé. Els horaris seran els mateixos de les setmanes anteriors, és a dir, dissabte i diumenge de les deu a les dues i de les cinc a les vuit. L’entrada està situada al carrer de Sant Antoni.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles