L’atur registrat ha pujat durant l’agost a Cubelles

6 de setembre de 2016


L’increment ha estat de 9 persones en els últims 31 dies segons les dades publicades per la Generalitat. En total, l’atur registrat a Cubelles és de 898 persones.

L’atur registrat ha pujat durant l’agost a Cubelles. L’increment ha estat de 9 persones en els últims 31 dies segons les dades publicades per la Generalitat. En total, l’atur registrat a Cubelles és de poc menys de 900 persones. Aproximadament la meitat, 405 són treballadors que porten inscrits a les oficines del Servei d’ocupació de Catalunya com a mínim un any, dels quals 259 ja fa més de dos anys que són a l’atur. La taxa d’atur registral es manté boi al 16% aquí al municipi.

 

Al conjunt de la comarca, l’atur també ha augmentat lleugerament i ha pujat fins les 9.230 persones amb una taxa inferior al 15%. De tots els municipis del Garraf, només Sant Pere de Ribes ha viscut un descens d’aturats aquest mes d’agost, la resta de pobles i ciutats han vist com s’incrementaven les seves dades d’atur registrat. Olivella es manté com el municipi on proporcionalment hi ha una pitjor situació en les dades d’ocupació.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles